POLITIEBERICHT WEEK 06 – 2015

maandag 2 februari t/m zondag 8 februari

• Op dinsdag 3 februari is tussen 17:00 uur en 19:00 uur een onbekende via een kantelraam binnengedrongen in een woning aan de Noordhoornseweg. Er zijn geen goederen uit de woning weggenomen.
• Op dinsdag 3 februari om ongeveer 13.30 uur heeft op de Harnaschdreef een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een van de betrokken personen is met nek- en rugletsel overgebracht naar het Reinier de Graafziekenhuis. Er was bij de botsing een gaspijp geraakt. Voor de veiligheid heeft de politie de directe omgeving van de gaspijp afgezet. De brandweer en vertegenwoordigers van de gemeente voegden zich even later bij de politie om eventuele problemen op te lossen.
• Op dinsdag 3 februari zijn op de Noordhoornseweg drie vaten olie aangetroffen.
• Op woensdag 4 februari om 16:00 uur is op de Zuidhoornseweg een automobilist op de poller van de bussluis gereden. Op de busbaan geldt een gesloten verklaring met uitzondering van het openbaar vervoer en hulpdiensten. De chauffeurs maken gebruik van een afstandsbediening waarmee zij de poller in de weg kunnen laten zakken.