POLITIEBERICHT WEEK 08 – 2015

maandag 16 februari t/m zondag 22 februari

• Op maandag 16 februari is om 02:00 uur de bestuurder van een bromfiets staande gehouden omdat hij het rode verkeerslicht negeerde. De bestuurder moest een ademtest ondergaan waaruit bleek dat hij driemaal de wettelijk toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Hij bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
• op maandag 16 februari is de accu van een aan de Gantel gestalde elektrische fiets gestolen. De schade bedraagt 454 euro.
• Op dinsdag 17 februari hebben bewoners van de Zwethkade-Zuid ’s nachts de politie gewaarschuwd dat er een man in hun tuin stond. Het bleek te gaan om een 87-jarige inwoner van Rijswijk die verklaarde verdwaald te zijn. De man vertoonde onderkoelingsverschijnselen. Hij is door de bewoners mee naar binnen genomen waar hij koffie en een deken kreeg. Hij is even later bij zijn dochter ondergebracht.
• Op dinsdag 17 februari heeft om 19:30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de A4 ter hoogte van de afrit Wippolderlaan. Hier schoot een auto door de middenberm de andere weghelft op en kwam in botsing met een tegemoet komende auto. De bestuurster van deze auto liep bij de botsing twee botbreuken, een snijwond in haar hand en meerdere kneuzingen op.