POLITIEBERICHT WEEK 17 – 2014

POLITIEBERICHT WEEK 17 – 2014
Maandag 21 april t/m zondag 27 april
Den Hoorn:
• Op maandag 21 april is in de avonduren aan de Drogerij in diverse schuurtjes ingebroken en zijn er goederen weggenomen, onder andere bier en frisdrank.
• Op woensdag 23 april roken bewoners in hun woning aan de Pinksterbloem bij thuiskomst een gaslucht. Geconstateerd werd dat er nog een gaspit openstond. De bewoners hebben de politie en de brandweer om hulp gevraagd. De hulpdiensten hebben de woning gelucht.
• Op woensdag 23 april kreeg de politie een melding van een woninginbraak in een vrijstaande woning aan de Zwethkade-Zuid. Het huis was helemaal doorzocht. Er is onder andere een tablet van het merk Samsung weggenomen. Verschillende getuigen hebben de vermoedelijke inbrekers gezien. De politie heeft hun verklaringen opgenomen en doet verder onderzoek.
• Aan de Harnaskade is op vrijdag 25 april geprobeerd om in te breken en het huis binnen te komen door een steen door een ruit te gooien. Doordat het raam was vastgeschroefd is het de inbreker niet gelukt.
• Op vrijdag 25 april is op de Prins Willem Alexanderhof een vrouw uit haar scootmobiel gevallen. De ambulance was snel ter plaatse en heeft de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd.
• Op zondag 27 april in de vroege morgen is een persoon aan de Zwethkade-Zuid van zijn fiets gevallen en buiten kennis geraakt. Een stevige alcoholinname bleek de oorzaak van zijn bewusteloosheid.
• Op zondag 27 april om ongeveer 20:40 uur heeft een bewoner van de Harnaskade de politie van bureau Westland gemeld dat zich in zijn buurt twee mannen in een auto met een Pools kenteken verdacht ophielden. De politie heeft de inzittenden van de auto gecontroleerd. Omdat zij onder invloed van alcohol waren, kregen zij een rijverbod van een uur.