POLITIEBERICHT WEEK 20 – 2014

Maandag 12 mei t/m zondag 18 mei

Den Hoorn
• In de nacht van maandag 12 mei op dinsdag 13 mei zijn meerdere op de Hoornsekade geparkeerd staande auto’s met een onbekend scherp voorwerp bekrast. Ten minste vier eigenaren hebben aangifte van vernieling gedaan.
• Op dinsdag 13 mei heeft een bewoner van de Goudappel zijn VW caddy aangetroffen met een deuk en een kras boven het linker voorwiel. De dader heeft zich niet gemeld.
• In de nacht van dinsdag 13 mei op woensdag 14 mei zijn twee kelderboxen van het appartementencomplex aan de Drogerij opengebroken. De dader heeft de slotplaten vernield waarna de cilinders konden worden afgebroken. Op dezelfde wijze en op dezelfde locatie is een nacht later weer een kelderbox opengebroken en zijn er wederom eigendommen weggenomen.
• Op vrijdag 16 mei zagen politieagenten een personenauto over een busbaan rijden. De bestuurder werd staande gehouden op de Wippolderlaan en bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ook zaten zijn kinderen zonder kinderbeveiligingssysteem op de achterbank. Voor beide overtredingen heeft hij een bekeuring gekregen.
• Op zaterdag 17 mei is tussen 13:30 uur en 19:00 uur een snelheidscontrole gehouden op de A4. Er zijn 7 bekeuringen uitgereikt. Van twee bestuurders is het rijbewijs ingevorderd omdat ze met een snelheid van respectievelijk 166 en 178 km p/uur over de A4 reden.
• Op zaterdag 17 mei kreeg de politie een bericht binnen dat een man zichzelf had verwond op de Zwethkade-Zuid. Hij had een onbekende vloeistof in een vuurton gegooid waarna een steekvlam ontstond met als gevolg een verbrand gezicht. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
• Op zondagmiddag 18 mei is nabij de Zwethkade-Zuid een fietser door onbekende oorzaak ten val gekomen. De bestuurder is met meerdere verwondingen in zijn gezicht en onbekend letsel aan zijn rug en schouder overgebracht naar het ziekenhuis.