POLITIEBERICHT WEEK 23 – 2014

Maandag 2 juni t/m zondag 8 juni

• Op maandag 2 juni kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Noorhoornseweg. Een man was daar bezig met het spuiten van een boot die volgens de melder niet van hem was. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de man vertrokken. Inmiddels is bij de politie bekend wie deze persoon is.
• Op woensdag 4 juni is de politie erop geattendeerd dat op de Dijkshoornseweg nabij Juttepeer/Oomskind drie onbekende mannen door de brandgangen liepen. De politie is poolshoogte gaan nemen maar trof op de aangegeven locatie niemand aan. De mannen zouden van Spaanse afkomst zijn en tussen de 30 en 40 jaar oud zijn.
• Op woensdag 4 juni is er ingebroken in een woning aan de Woudselaan. De inbreker is binnengekomen door aan de achterzijde een raam open te breken. Hij heeft computerapparatuur meegenomen.
• Op donderdag 5 juni trof de politie na een melding een zelfgemaakt kastje met een aantal hennepplanten aan de Lotsweg aan. De hennepplanten zijn direct meegenomen. Het kastje wordt zo snel mogelijk door de gemeente verwijderd.
• Op donderdag 5 juni is de politie erop attent gemaakt dat op de Keizerin zich twee mannen verdacht ophielden bij het daar gelegen bouwterrein. Het kenteken van de auto waarin de mannen reden is bij de politie bekend.
• Op vrijdag 6 juni heeft de politie na een melding een controle uitgevoerd bij een leegstaande woning aan de Harnaskade. Daar zouden jongeren voor overlast zorgen. De omwonenden hebben aangegeven dat zij vaker overlast ondervinden van de jongeren. De politie heeft daarom besloten om daar extra te gaan controleren.