POLITIEBERICHT WEEK 37 – 2014

Maandag 8 september t/m zondag 14 september

• Op woensdag 10 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Hoornsekade. Een van de betrokken bestuurders moest uitwijken voor een groep fietsers waarbij hij vergat om naar rechts te kijken. Met de aanrijding als gevolg. Er waren geen gewonden.
• Op vrijdag 12 september heeft de politie aan de Lotsweg een aantal koeien gecontroleerd na een melding dat tussen het groepje koeien een kreupele koe zou lopen. De eigenaar is ter verantwoording geroepen. Hem is aangezegd dat hij de kreupele koe zo snel mogelijk moet laten onderzoeken door een veearts. De dierenpolitie controleert volgende week opnieuw.
• Op vrijdag 12 september heeft de politie een gestolen fiets aangetroffen aan de Dijkshoornseweg. De politie heeft de fiets meegenomen naar het bureau en de eigenaar op de hoogte gebracht van de vondst.
• Op vrijdag 12 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een motorfiets. Een van de bestuurders klaagde over pijn als gevolg van de aanrijding en is in de ambulance nagekeken. Hij heeft het advies gekregen om zijn huisarts te consulteren.