POLITIEBERICHT WEEK 40 – 2014

Maandag 29 september t/m zondag 5 oktober

• Op maandag 29 september 17:35 uur vond op de A4 een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een van de bij deze aanrijding betrokken bestuurders sloeg de andere bestuurder in het gezicht. De agressieve bestuurder is aangehouden en ingesloten in het politiebureau in Naaldwijk.
• op woensdag 1 oktober 08:45 uur heeft een aanrijding met letsel plaatsgevonden. Een personenauto reed vanuit een zogenaamde uitritconstructie met aflopende trottoirbanden de Vrij-Harnasch op en verleende daarbij geen voorrang aan een van links naderende personenauto. Er zijn 3 inzittenden overgebracht naar het ziekenhuis.
• Op zondag 5 oktober is nabij de Zuidhoornseweg een boot aangetroffen met de naam FUUT. De boot bonkte steeds tegen de brug en versperde de doorgang. De boot is vastgelegd. De eigenaar wordt verzocht zich bij de gemeente te melden en een afspraak te maken met de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA).
• Op de Tramkade is tussen zondag 5 oktober 20.30 uur en maandag 6 oktober 05.45 uur een grote hoeveelheid hoveniersgereedschap gestolen: bladblazers, kettingzagen, grasmaaimachines en andere tuingereedschappen. Ook nam men een bedrijfsbus mee van het merk Mercedes Vito, kenteken 28VFJ8. Daarnaast heeft de dief (of hebben de dieven) 54 jerrycans van elk 5 liter met gemengde benzine meegenomen. Tips over deze diefstal of over het aanbieden van het gereedschap of de benzine kunt u geven via telefoonnummer 0900-8844.