POLITIEBERICHT WEEK 46 – 2014

Maandag 10 november t/m zondag 16 november

• Tussen donderdag 13 november 19.30 en vrijdag 14 november 14.45 uur is op de Bellefleur een zwarte VW Golf GTI gestolen met het kenteken 3XKZ35.
• De politie heeft op vrijdag 14 november een groene Toyota met vier inzittenden achtervolgd na een melding van een inbraak in Schipluiden, waarbij de inzittenden op heterdaad betrapt werden door de bewoner. Deze achtervolging is om ongeveer 16.30 uur op de Rijksstraatweg in Den Hoorn uitgelopen op een aanrijding. De bestuurder van de Toyota haalde een andere auto in, terwijl er een tegenligger naderde. De auto van de tegenligger werd aangereden door de Toyota en vervolgens reed de politiesurveillanceauto tegen de Toyota. De auto van de tegenligger belandde door de aanrijding half in de sloot. Een van de verdachten probeerde te ontsnappen door in het water te springen om zo via de voetbalvelden te ontsnappen. Met behulp van de politieheli die ter plaatse was kon deze verdachte op de Mozartlaan in Delft in de kraag gegrepen worden. Alle vier verdachten zijn aangehouden. De bestuurster van de auto die bij de aanrijding in de sloot belandde kwam met de schrik vrij. Een van de verdachten is later naar het ziekenhuis vervoerd.
• Op zaterdag 15 november werd tussen 15:00 uur en 20:00 uur ingebroken bij een woning aan de Bellefleur. Dader kwam via de achterzijde de woning binnen. Uit de woning werden laptops en paspoorten weggenomen.
• Op zondag 16 november werd tussen 13:30 uur en 19:00 uur ingebroken bij een woning aan de Hoornsekade. Uit de woning werden sieraden en computerapparatuur weggenomen. De dader drong de woning binnen door een bovenlicht open te breken.